Succesverhalen gevraagd!

Heb jij goede ervaringen opgedaan met Zuiver Communiceren, Clean Language, Symbolic of Systemic Modelling? Dan horen we graag van je. Wij delen graag onze successen en die van onze klanten, omdat ze duidelijk maken wat er te winnen in wanneer je deze methodieken inzet. En we weten dat er nog veel meer succesverhalen zijn, waar […]

Heb jij goede ervaringen opgedaan met Zuiver Communiceren, Clean Language, Symbolic of Systemic Modelling? Dan horen we graag van je.

Wij delen graag onze successen en die van onze klanten, omdat ze duidelijk maken wat er te winnen in wanneer je deze methodieken inzet. En we weten dat er nog veel meer succesverhalen zijn, waar we graag zoveel mogelijk mensen deelgenoot van maken. Het gaat om grote en kleine voorbeelden van hoe deze manieren van werken het verschil maken.

En om je daar extra in te motiveren: wanneer jij jouw succesverhaal hier deelt, dan maak je kans op deelname aan de Masterclass Uitkomstgericht Adviseren of de Masterclass Zuiver Faciliteren voor slechts 50% van de normale deelnamekosten. Voor jezelf of om weg te geven aan iemand die je dit gunt.

Deel jouw succesverhaal hier, en laat ons weten wat het is dat jij deed, wat de situatie en jouw rol hierin was en wat dat heeft opgeleverd.

Horen wij van je voor 10 april, dan win jij misschien!

[gravityform id=”21″ name=”Mijn succesverhaal:”]

 

 

 

 

 

 

 

print dit artikel

Leave a Reply

inschrijven